Cele mai bune 7 aplicatii pentru proprietarii de caini

Astazi, tehnologia este rege. Poti face o multitudine de chestii de pe telefon, inclusiv sa cautati informatii importante, sa gasesti directii, sa comanzi mancare, sa faci cumparaturi, sa iti numeri pasii, ei bine, lista este destul de lunga.

Astfel, cele mai bune 3 aplicatii pentru a gasi locuri prietenoase cu cainii sunt:

  1. BringFido

Aceasta aplicatie convenabila iti permite sa explorezi diferite locuri care accepta animale de companie de care te poti bucura impreuna cu cainele tau. Utilizatorii pot cauta printre locatii diferite, inclusiv parcuri pentru caini, hoteluri, atractii, restaurante, inchirieri de vacanta si multe altele si pot afla regulile pentru caini din fiecare locatie, cum ar fi legile privind lesa si alte informatii importante.

  1. AllTrails

Daca esti pasionat de drumetii, ciclism si alte aventuri in aer liber care te duc pe trasee, aceasta aplicatie iti permite sa gasesti toate traseele de top pe care cainele tau le poate explora impreuna cu tine. Poti obtine indicatii rutiere prin intermediul aplicatiei si poti crea o lista cu traseele preferate – toate pentru un proces de dresare caini ca la carte!

  1. Bark Happy

Conecteaza-te cu proprietarii de caini din apropiere, descopera evenimente si locatii prietenoase cu cainii, implica-te in activitati distractive cu catelul si primeste alerte cu aceasta aplicatie utila.

Cele mai bune 4 aplicatii pentru bunastarea catelului includ:

  1. PetCoach

Cum ti-ar placea sa poti obtine sfaturi de specialitate despre catelul tau printr-un chat online convenabil? PetCoach iti permite sa faci exact acest lucru – cu instrumentul de life chat, poti discuta cu medicii veterinari si alti experti in animale de companie despre sanatatea, comportamentul si nutritia animalului tau de companie.

  1. Pet First Aid – Primul ajutor pentru animale de companie

Daca esti proprietarul unui animal de companie, atunci aceasta aplicatie este o necesitate pentru tine! Aplicatia iti pune la indemana sfatul medicului veterinar pentru urgentele de zi cu zi pentru animale de companie. Informatiile sunt usor de inteles, informative si, cel mai bine, chiar acolo cand ai nevoie.

  1. Whistle

Aceasta aplicatie iti permite sa urmaresti locatia cainelui, sa ii monitorizezi nivelul de fitness, sanatate si multe altele. Aplicatia este gratuita, dar va trebui sa achizitionezi dispozitivul si este necesar un abonament pentru el. Utilizatorii primesc notificari utile atunci cand animalul lor de companie paraseste o zona sigura desemnata, precum si asistenta veterinara virtuala.

  1. Dog Walk

Aceasta aplicatie foloseste GPS-ul telefonului pentru a urmari plimbarile cainelui, plus poti inregistra cat de departe si cat a calatorit cainele tau.

Astfel, daca ai un caine de companie si vrei sa ii faci viata mai vesela si mai usoara (si tie de fapt), incearca aceste aplicatii captivante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Search

Subscribe Newsletter