Cele mai bune 9 aplicatii pentru proprietarii de animale de companie

Animalele de companie au devenit membri cu drepturi depline ale familiilor noastre cu mult timp in urma. Loialitatea, daruirea si dragostea lor pentru noi sunt neconditionate. Incercam sa le raspundem cu aceeasi moneda, adesea confruntandu-ne cu multe intrebari zilnice despre boli caini, educatie, ingrijire caini de companie, nutritie, etc

Din fericire, o gama larga de aplicatii interactive cu recomandari si sfaturi de la specialisti din intreaga lume vin in ajutorul proprietarilor de caini.

Astfel, au fost selectate cele mai bune aplicatii si programe gratuite pentru proprietarii de animale de companie disponibile pentru telefoane mobile, smartphone-uri si tablete pe sistemele de operare Android si iOs.

  1. Dogo

Dogo

Programul contine zeci de sfaturi teoretice pas cu pas, bine elaborate, cu insotire ilustrativa a tehnicilor despre dresajul canin. Toate grupele sunt impartite in functie de nivelul de dificultate, oferind o crestere treptata a complexitatii sarcinilor.

Caracteristica principala este prezenta unui buton – clicker, care este apasat atunci cand animalul de companie a finalizat corect comanda si asteapta incurajari. Sunetul reprezinta un fel de sistem de lauda si este memorat si asociat cu efectul reusitei si al exercitiului efectuat corect.

Aceasta aplicatie iti permite sa creezi un profil pentru caine, sa setezi memento-uri de sistem si sunet de clic. Are o evaluare ridicata – 4,9 puncte si peste cinci sute de mii de descarcari.

  1. 11Pets

11Pets

Reprezinta o aplicatie care te invata cum sa ingrijesti in mod corespunzator animalele de companie. Are notificari personalizabile pentru a programa si informa utilizatorul despre evenimente importante din viata animalului de companie. 11Pets contine istoricul medical al animalului si sustine completarea acestuia cu indicatii diagnostice in toate etapele vietii.

Software-ul este conceput pentru a fi utilizat de proprietarii mai multor animale de companie si iti permite sa introduci individual o fotografie si istoricul medical pentru fiecare animal. Serviciul accepta sincronizarea datelor cu stocarea in cloud, organizand accesul de pe orice dispozitiv. Are peste o suta de mii de descarcari.

  1. Jurnal de ingrijire pentru animalele de companie

Jurnal de ingrijire pentru animalele de companie

Este un jurnal in care proprietarul unuia sau mai multor animale inregistreaza toate evenimentele care au loc cu animalul de companie, formand istoria vietii sale. Este convenabil grupat pe categorii si iti permite sa iti formezi un profil personal al animalului. Introducerea sarcinilor programate este insotita de un sistem de notificari si memento-uri.

  1. Dog Walk

Dog Walk

Este software-ul care pastreaza o evidenta a plimbarilor si antrenamentelor zilnice ale proprietarului si ale animalului sau de companie. Sistemul inregistreaza traseul exact, distanta si durata fiecarei plimbari cu semne pe harta. Iti permite sa explorezi zona, sa gasesti locuri interesante pentru o sedinta foto pentru animale de companie si sa partajezi fotografii cu familia si prietenii.

Dog Walk are o interfata simpla, intuitiva, setari convenabile pentru utilizator si o motivatie ascunsa pentru a creste distractia comuna a proprietarului si a animalului.

  1. PetCoach

PetCoach

Cu ajutorul acestei aplicatii vei reusi sa gasesti sfaturi si consiliere online gratuite pentru animalul de companie de la o varietate de profesionisti si medici veterinari. Baza contine multe intrebari adresate si articole informative despre boli la caini cu raspunsuri detaliate si recomandari. Este posibil sa contactezi expertii din programul de chat cu o intrebare in orice moment al zilei. Raspunsurile sunt detaliate, informative si prompte.

  1. Rase de caini

Rase de caini

Aplicatia te ajuta sa intelegi originile si caracteristicile diferitelor rase de caini. Descrierea fiecarei specii contine un arbore genealogic reprezentat vizual, cu o descriere a stramosilor si adevaratul scop al rasei. Software-ul contine o descriere detaliata a caracterului, comportamentului, obiceiurilor alimentare si sperantei de viata a cainilor din diferite specii, cu legaturi catre fotografii colorate.

  1. BringFido

BringFido

Un serviciu util pentru proprietarii care calatoresc cu caini. BringFido opereaza pe deplin in intreaga lume, iti permite sa afli lista restaurantelor, atractiilor si hotelurilor care permit prezenta cainilor, costul acestora si o lista de reguli de urmat. Echipat cu un sistem de filtrare, iti permite sa cauti, sa rezervezi hoteluri, in timp ce le evaluezi dupa distanta, popularitate, pret si rating. BringFido are notificari de sistem care furnizeaza prompt confirmarea rezervarii.

  1. Pet First Aid Red Cross

Aceasta aplicatie reprezinta Crucea rosie de prim ajutor pentru animale de companie. Ea simplifica viata proprietarului unui insotitor cu patru picioare prin descrierea unei liste de produse si substante care pot dauna vietii si sanatatii unui animal de companie. Gasesti sfaturi practice privind nutritia, intretinerea si ingrijirea cainilor de la veterinari de renume. Primul ajutor pentru animale de companie contine un algoritm pas cu pas de actiuni in douazeci si cinci de urgente (cu suport text si vizual), precum si instructiuni pentru prevenirea pericolelor.

  1. Dog Food Recipes

Dog Food Recipes

Aici gasesti retete de mancare pentru caini. O carte de bucate grozava conceputa special pentru proprietarii de caini. Contine cincizeci de varietati de alimente pentru animale de companie de diferite varste. Iti permite sa dobandesti obiceiul de a gati si a hrani cainele cu alimente accesibile si sanatoase, reducand riscul de intoleranta alimentara si otravire. Alternarea retetelor il va ajuta pe caine sa obtina in mod natural un complex de vitamine si minerale pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a acestuia.

Sper ca ti-au fost de folos recomandarile de mai sus, pentru o dezvoltare si intretinere a animalului de companie la cel mai inalt nivel!

 

Cele mai bune 9 aplicatii pentru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Search

Subscribe Newsletter