Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor şi condiţiilor pentru folosirea in condiţii de siguranta a site-ului. Vizitarea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Folosirea site-ului  presupune acceptarea de către utilizatori a tuturor termenilor şi condiţiilor precum şi a dreptului dogtopia.ro de a efectua modificări asupra conţinutului site-ului www. dogtopia.ro fără vreo instiinţare prealabilă.

Conţinutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) cade sub incidenta dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru materialele partenerilor şi colaboratorilor noştri ne aparţine.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Site-ul www.dogtopia.ro, prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati cu respectarea cerintelor impuse de  Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin orice mijloc (de exemplu, informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-urile noastre web sau prin corespondența prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate. Aceasta include informații pe care le furnizați atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru, când vă abonați la serviciile noastre, atunci când vă înscrieți la concursuri, promoții sau studii/sondaje organizate de noi sau când completati alte formulare pe website-ul noastru.

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le colectam cuprinde, spre exemplu, numele, adresa, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare. Prin furnizarea acestor date, sunteti de acord cu procesarea lor.

In conformitate cu legislatia romana, nu colectăm şi nu prelucrăm date cu caracter personal sensibile (informații despre origine rasială sau etnică, opinii politice, confesiunea religioasă sau convingeri filozofice, sănătate, viață sau orientare sexuală), cu excepția cazului în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat. În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu noi prin orice modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară in scop legitim, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice, caz în care vom șterge aceste date numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

De fiecare dată când vizitați website-ul noastru, colectăm automat următoarele date:

datele tehnice, (acest lucru poate include Adresa IP utilizată pentru conexiunea dumneavoastră la internet, informații de conectare, tipul și versiunea de browser, fus orar, tipuri și versiuni ale extensiilor de browser (plug-in), sistemul/platforma de operare, tipul și marca dispozitivului mobil) aceste date putând fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți;

date despre vizita dumneavoastră, de exemplu:  date URL complete, secvență de clicuri către, prin și de la website-urile noastre (inclusiv data și ora), informațiile pe care le-ați vizualizat sau căutat (inclusiv articolele şi categoriile de top citite/accesate, timpul de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe pagini, timpul mediu petrecut într-o aplicație și numărul de vizualizări din astfel de aplicații, numărul mediu de articole vizualizate pe website-urile noastre, informații privind interacțiunea cu paginile, metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportament și numere de telefon folosite pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanții dogtopia.ro.

Informatiile pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate activităţii de informare publică, executării unui contract sau, eventual, legate de anumite servicii si produse din portofoliul nostru. De asemenea, datele pot fi utilizate in vederea:

oferirii de produse si/sau servicii;

solutionarii cererilor, intrebarilor si/sau petitiilor facute catre noi;

trimiterii newsletter-ului periodic.

CÂND PRELUCRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

in cazul în care trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră,

dacă acest lucru este necesar pentru respectarea unei obligații legale,

dacă este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează,

dacă este necesar să protejăm interesele dumneavoastră vitale (sau interesele vitale ale altor persoane),

si/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal vor putea fi prelucrate pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi:

pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră;

pentru a îmbunătăți website-urile noastre, inclusiv funcționalitatea acestora;

pentru administrarea website-urilor noastre;

pentru operațiunile interne, analiză a datelor, testare, statistică sau cercetare, pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim inclusiv un conținut personalizat, de interes mai mare pentru utilizator;

pentru a păstra website-urile noastre în siguranță.

In anumite cazuri, consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, va fi solicitat separat, în mod transparent. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul adreselor de e-mail contact@dogtopia.ro. Totuşi, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări făcute înainte de retragere.

Dacă vă vom solicita date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date de către dumneavoastră este obligatorie. În cazul in care astfel de date nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să ne respectăm obligațiile impuse prin lege. În celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți nicio obligație să le furnizaţi.

Totodată, datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa, pot fi prelucrate în scopul unei posibile executări a drepturilor noastre, pe baza interesului nostru legitim, fiind necesară exercitarea drepturilor în cazul unor eventuale litigii.

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru scopurile menţionate mai sus şi nu vor fi făcute publice.

Ne obligăm să nu transmitem terţilor bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor şi utilizatorilor.

“Date necesare” – colectate la inregistrarea unui cont de utilizator:

Adresa de email, necesara pentru:

-validarea contului

-resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata

-comunicari newsletter in scop informativ

-NU este afisata public pe site, iar ceilalti utilizatori nu au acces la ea

Username, necesar pentru autentificare (login)

-este afisat doar utilizatorului si administratorului sitelui

Parola, necesara pentru autentificare (login)

-NU este afisata nicaieri

-NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata

Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate customiza interfata in functie de preferintele utilizatorului si nici trimiterea de newsletter.

Temei: interesul legitim.

Durata: pe toata durata existentei contului de utilizator

“Date optionale” – pe care utilizatorii le pot completa doar daca doresc (se poate opta pentru “–“ ):

Temei: consimtamantul (consent).

Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul la site-ul dogtopia.ro, nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru scopuri statistice.

“Date colectate automat” – pentru fiecare accesare a sitelui Agerpres, indiferent daca e vorba de un utilizator autentificat sau neautentificat (guest):

Adresa IP

User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se “recomanda” catre server (ex: Chrome, Firefox)

HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente

Aceste date NU sunt afisate in mod public, utilizatorii nu au acces la ele.

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)

Temei: obligatia legala, interesul legitim

Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc siteul Agerpres (webserver logs).

DREPTURILE PE CARE LE AVETI IN CEEA CE PRIVESTE DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE:

dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;

dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;

dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

dreptul la restrictionarea prelucrarilor;

dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;

dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

dreptul de a va retrage consimtamantul;

dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Orice cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la contact@dogtopia.ro sau prin posta.

Iti multumim!